Bella Sorella

"Jouw schoonheid, onze zorg."

Epileren

Overtollige haartjes die buiten de oorspronkelijke wenkbrauwvorm groeien worden met een pincet verwijderd. Het regelmatig epileren van de wenkbrauwen zorgt ervoor dat de ongewenste haartjes minder snel terugkomen en zorgt voor een verzorgde uitstraling.

Knippen

Wenkbrauwharen groeien, net als elk ander lichaamshaar. Bij sommige mensen kunnen de wenkbrauwhaartjes behoorlijk lang worden, waardoor ze soms zelfs gaan krullen. Dit kan nogal onverzorgd overkomen. Bij het knippen van de wenkbrauwen, worden de haartjes altijd in de groeirichting geborsteld en langs de haargrens afgeknipt. op deze manier knip je ze nooit te kort. 

Sugarwaxing

Naast stugge wenkbrauwharen, groeien er rondom de wenkbrauw ook een aantal donsharen. Deze zijn moeilijk te verwijderen met een pincet. U kunt ervoor kiezen de donshaartjes te laten waxen. Sugarwax is een natuurlijke en zeer effectieve manier van waxen. De enige bestanddelen in de wax zijn; suiker, citroensap en water. 

Wenkbrauwen verven

Wanneer u niet tevreden bent over de kleur van uw wenkbrauwen kunt u deze laten verven. U heeft bijvoorbeeld;

  • Veel wenkbrauwharen maar heel licht van kleur
  • Weinig wenkbrauwharen, licht van kleur maar u wilt ze zelf mooi kunnen stylen
  • Een wenkbrauwkleur die niet goed past bij uw (geverfde) haarkleur of huidskleur

De wenkbrauwverft blijft 6 tot 8 weken zitten.


Momenteel beschikken wij over de verfkleuren:

  • zwart/bruin
  • zwart/blauw
  • Lichrbruin
  • Donkerbruin

De verfkleuren kunnen met elkaar gemengd worden om het beste resultaat te behalen.

Mocht u op zoek zijn naar specifieke verfkleuren als; hard rood, Diep rood, grijs, diep blauw of blond, neem dan eerst contact met mij op! Deze kleuren worden weinig verkozen en zijn dus niet standaard op voorraad.