Bella Sorella

"Jouw schoonheid, onze zorg."

One-by-one techniek

Met de one-by-one wimperextension techniek wordt elke natuurlijke wimperhaar met één extension verlengd. 
De extension wordt bevestigd aan de natuurlijke wimper door middel van een speciale lijm met een hechtingstijd van 5 tot 8 weken.
De one-by-one extensions zijn te verkrijgen in 3 varianten:

  • Silk
  • Flat
  • Ultrasoft flat cashmere


Silk 

Aan de rechterkant van bovenstaande afbeelding zien we de silk wimperextension. Deze is rond van doorsnee, uitlopend in een punt en afgewerkt met een glanzende coating. Doordat de eigen wimper ook rond van doorsnee is, is de hechting minder optimaal.


Flat cashmere

De middelste wimper van bovenstaande afbeelding is de flat cashmere wimper. Deze zijn plat van doorsnee. Er zit als het ware een holling in de platte kant waardoor deze wimper over de eigen wimper heen geplakt wordt. Doordat deze wimper plat is, heeft hij meer hechtoppervlak en is hij lichter in gewicht dan de silk. De flat cashmere loopt uit in één punt en is afgewerkt met een glanzende coating.


Ultrasoft flat cashmere

Wat de ultrasoft (links op bovenstaande afbeelding)  betreft lijkt deze in bijna alle opzichten op de flat. Echter zijn er een aantal verschillen tussen deze twee. De ultrasoft is de zachtste wimper in het assortiment, hij is zeer flexibel en nog lichter van gewicht dan de flat cashmere. Deze wimper is licht gespleten waardoor hij extra volumineus oogt. Ook is deze wimper afgewerkt met een matte coating.